Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ τυριά...

Ακλόνητος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας παρέμεινε ο Παναθηναϊκός μας, συντρίβοντας 4-0 τα τυριά στο ΟΑΚΑ φτάνοντας τις έξι νίκες σε ισάριθμα ματς. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος από την Τριφυλλάρα. Η πρώτη φάση της ομαδάρας μας ήταν στο 32' όταν ο Βύντρα μέσα στην περιοχή από τα δεξιά έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και να περνάει άουτ. Το πρώτο γκολ για την Τριφυλλάρα ήρθε στο 45+1', όταν σε κόρνερ για το "Τριφύλλι'', η μπάλα πέρασε από όλους, έφτασε στον Βύντρα, ο οποίος σε σχεδόν κενή εστία έκανε το 1-0. Πάλι ο Νίνης στην είσοδο του στο 61' μεταμόρφωσε προς το καλύτερο την ομαδάρα μας. Στο 66' ο ''Κατσούρ'' εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την κακή έξοδο του μάλαρτζ και με κεφαλιά "ψαράκι" έξω από την περιοχή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 69' σε κόρνερ του Νίνη από τα δεξιά, ο Καντέ θα πιάσει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Σισέ, ο οποίος με προβολή έκανε το 3-0 (Στη συνέχεια αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή). Το τελικό 4-0 για την Τριφυλλάρα διαμόρφωσε στο 87' και πάλι ο αναγεννημένος Σισέ-μάνια, όταν από κάθετη πάσα του Γκάμπριελ, θα πιάσει ένα δυνατό σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του μάλαρτζ.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Καντέ, Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι (22' Γκάμπριελ), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (75' Ρουκάβινα), Καραγκούνης (61' Νίνης), Λέτο, Σισέ.

Υ.Γ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΠΥΡΟ... ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΚΔΡΟΜΗ. ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ.