Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ κότα...

Παραμένει ανίκητος. Παραμένει πρωτοπόρος. Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Παναθηναϊκός μας νίκησε με 1-0 τα χανούμια στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, έκανε το πέντε στα πέντε στη Σούπερ Λίγκα και απολαμβάνει με το σπαθί του τη μοναξιά της κορυφής. Σκόρερ για την ομαδάρα μας ο Σαλπιγγίδης στο 48'. Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, στο 44' ο Κατσουράνης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την στέλνει προς την εστία του Τζόρβα, που κάνει μεγάλη απόκρουση, διώχνοντας με τα πόδια. Στο 48' θα γίνει το 0-1 για την Τριφυλλάρα μας, όταν μετά από ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας των χανουμιών, ο Κατσουράνης εκμεταλλεύεται την αδράνεια και πασάρει στον Σάλπι ο οποίος με ένα πολύ καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανοίγει το σκορ. Την επόμενη φάση για την ομάδα μας θα την κάνει ο Σισέ στο 69', όπου θα κάνει ένα ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα θα περασει λίγο άουτ. Η τελευταία φάση της Τριφυλλάρας μας θα γίνει από τον Σισέ και πάλι, όταν βρίσκεται μόνος απέναντι από τον σάχα, αλλά καθυστέρησε λίγο, με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο τερματοφύλακας των χανουμιών.

Μετά από αυτήν την νίκη η ομαδάρα μας ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση (εκεί που της αξίζει να είναι άλλωστε) με το απόλυτο 5Χ5 νικών. Και έπεται συνέχεια...

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Βύντρα, Καντέ (84' Γκάμπριελ), Μπίαρσμιρ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Καραγκούνης (62' Σισέ), Σαλπιγγίδης (79' Νίνης), Λέτο.