Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Σ.Φ.Ε.Π. ''Γεώργιος Καλαφάτης''

Ο Σύλλογος Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (Σ.Φ.Ε.Π) χαιρετίζει τους φίλους του Συλλόγου, όπως και τους νέους και παλαιούς αθλητές, προπονητές και παράγοντες των τμημάτων του Παναθηναϊκού για την νέα σεζόν. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό μας.

Χαιρετίζουμε την νέα διοίκηση του συλλόγου με επικεφαλή τον κύριο Μιχάλη Κίτσιο, όπως και την αποχωρείσα του κυρίου Θανάση Γιαννακόπουλου και της οικογένειας Γιαννακόπουλου εκτενέστερα, την οποία ευχαριστούμε για την πολύχρονη προσφορά της στον σύλλογο. Δηλώνουμε την στήριξη μας στην νέα διοίκηση και υποσχόμαστε να σταθούμε στο πλευρό της όχι μόνο ηθικά άλλα και οικονομικώς.

Εκτενέστερα και συνεχίζοντας την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του Ερασιτέχνη από την περσινή σεζόν και κατανοώντας τις δύσκολες εποχές και την οικονομική στενότητα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αποφασίσαμε σαν Σ.Φ.Ε.Π να ενισχύσουμε το τμήμα Ανδρικού Πόλο στην απόκτηση ξένου αθλητή, καθώς θέλαμε να συνδράμουμε περαιτέρω στις εξαιρετικές μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική και πετυχημένη περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, αποφασίσαμε μετά από συνομιλίες με τους κ. Νίκο Πλυτά και κ. Ντράγκαν Άντριτς να πληρώσουμε τους μισθούς του Κροάτη αθλητή Μπρούνο Βράνιες ο οποίος είχε ενισχύσει την ομάδα μας πέρσι όπως την σεζόν 2006-2007 με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ευχή μας είναι να συμμετάσχουν περισσότεροι Παναθηναϊκοί με οικονομική επιφάνεια ώστε ο Παναθηναϊκός μας να γίνει ξανά Πρωταθλητής σε όλα τα τμήματα του, όπως επίσης επιτέλους να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού ώστε ο Ερασιτέχνης να αποκτήσει περισσότερη οικονομική ανεξαρτησία.

Δηλώνουμε τον χλευασμό και την αποδοκιμασία μας στην απόφαση της «Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής» (ΕΦΙΠ) να τιμωρήσει με αποκλεισμό τις αθλήτριες της ομάδας ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Βόλεϊ Γυναικών του Παναθηναϊκού επειδή φόρεσαν μπλουζάκια που κατά την άποψη της «έφερε υβριστικό περιεχόμενο» ενώ απλά ανέγραφαν «ΤΣΟ+ΛΟ 13»!!! ΤΣΟ + ΛΟ 13 Κύριοι!!!. Η υποκρισία και η κώφευση σας κύριοι σε πραγματικές προσβολές του φιλάθλου πνεύματος ΑΛΛΩΝ στο πρόσφατο παρελθόν απλά υποδεικνύει
ότι προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να γκρεμίσετε την Αυτοκράτειρα του Ελληνικού Γυναικείου Βόλεϊ. Γελάει ο φίλαθλος κόσμος με την απόφαση σας κύριοι.

Δεν θα σας περάσει γιατί οι κοριτσάρες μας ακόμα κι αν τις δένετε «χειροπόδαρα» σε συνεργασία με την ερυθρόλευκη… Ε.Ο.Π.Ε που αποφάσισε μεμονωμένα και εντελώς φασιστικά να μας απαγορέψει να αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα στον «Τάφο του Ινδού», θα κατακτήσουν και αυτό το Νταμπλ!!!

Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις των συνδρομών συνεχίζονται. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 35 ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος (Αρματολών και Κλεφτών 51) είναι ανοικτός κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 - 22:00. Όσοι δεν μπορούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους καταθέτοντας το ποσό που επιθυμούν στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας (68674165201 ή IBAN: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) μην ξεχνώντας να προσθέσουν το ονοματεπώνυμο τους. Αν πρόκειται για εγγραφή θα πρέπει πρώτα να έχουν επικοινωνήσει μαζί
μας (Τηλέφωνα: 210-6442479, 6970935275, Email: sfep@otenet.grΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ).

Υ.Γ. 1 Λόγω των πρόσφατων ανακατατάξεων και ζυμώσεων στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τους τελευταίους μήνες, δεν μας έχουν επιτρέψει να εκφράσουμε αυτή την χρονική στιγμή τις σκέψεις μας περί του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, άλλα υποσχόμαστε ότι θα πάρουμε θέση στις επόμενες ανακοινώσεις μας.

Υ.Γ. 2
Βοηθήστε τον Σ.Φ.Ε.Π να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη!!! Σας περιμένουμε!!!