Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΚΑ

Η ώρα της επιστροφής του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην αγωνιστική δράση, πλησιάζει... Σήμερα Τρίτη (22/9), ο Ελληνας αμυντικός ντύθηκε και πάλι στα πράσινα του Τριφυλλιού, έστω και στο ανεπίσημο φιλικό με το αιγάλεω, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο διεθνής δεξιός μπακ, χρησιμοποιήθηκε για περίπου 55 λεπτά στη νίκη με 2-1 της Τριφυλλάρας. Πλέον, ο Σεϊταρίδης μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του σε φουλ ρυθμούς, ώστε να βοηθήσει και αυτός στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν η ομαδάρα μας. Άλλωστε λίγες μέρες πριν, ο ίδιος είχε δηλώσει πως σε περίπου 20 μέρες θα είναι απολύτως έτοιμος και πως θα έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Να σημειωθεί, ότι εκτός του Γιούρκα, ο Τεν Κάτε χρησιμοποίησε και τους Βαγγέλη Μάντζιο και Σίλβα Κλέιτον, τους οποίους ως γνωστών, μέχρι πρότινος δεν υπολόγιζε στην πρώτη ομάδα καθόλου... Οι δύο ποδοσφαιριστές επέδειξαν «καλή συμπεριφορά» κι έτσι, και οι δύο επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη τους συμμετοχή για φέτος με την Τριφυλλάρα, έστω και σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το αιγάλεω άνοιξε πρώτο το σκορ, αλλά η Τριφυλλάρα μας ισοφάρισε με τον Χριστοδουλόπουλο και πήρε τη νίκη με γκολ του Φέτση που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Σεϊταρίδης «έβγαλε» με σχετική άνεση τα 55 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή μας και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο όσον αφορά την επιστροφή του σε πλήρεις ρυθμούς αγωνιστικής δράσης.

Για τον Παναθηναϊκό μας ξεκίνησαν οι Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Μαχλελής, Σιμάο, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, Χριστοδουλόπουλος, Μάντζιος, Κλέιτον και Πετρόπουλος. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Κάσας, Φέτσης, Λαγός, Μαυρίας και Τριανταφυλλόπουλος.