Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ 'ΣΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ...

Είναι από τις στιγμές εκείνες που δεν είσαι απολύτως βέβαιος για το τί οφείλεις να προτάξεις έπειτα από έναν τέτοιο αγώνα. Την νέα νίκη της Τριφυλλάρας μας στο πρωτάθλημα με το 2-1 επί των σκουλικιών που μας διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας κάνει το απόλυτο 4 στα 4 ή το νέο «χρυσό» γκολ του «Κατσούρ» που μετά τον αγώνα με την ξάνθη στο ίδιο γήπεδο προσφέρει επί της ουσίας άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομαδάρα μας, μετά και το νικητήριο τέρμα που σημείωσε στο χθεσινό ματς; Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, η πρώτη καλή ευκαιρία του Τριφυλλιού ήταν στο 8', όταν στο σουτ του Σισέ, η μπάλα βρίσκει στον Σαλπιγγίδη και πάει στον Νίνη που σουτάρει, αποκρούει ασταθώς ο σηφάκης, ο «Σάλπι» όμως τσιμπάει την μπάλα, αλλά βγαίνει πλάγια και σουτάρει ψηλά άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Νίνης κερδίζει κόντρες και περνάει δύο αντιπάλους, πιάνοντας ένα πολύ καλό πλασαριστό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων διώχνει. Στο 36' τα σκουλίκια θα κάνουν το 1-0 και θα παγώσουν το ΟΑΚΑ προσωρινά. Μετά από 6 λεπτά όμως η Τριφυλλάρα μας θα ισοφαρίσει σε 1-1, όταν από εκτέλεση φάουλ του Λέτο από δεξιά, ο αμπρέου στην προσπάθειά του να διώξει προ του Σαριέγκι, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των σκουλικιών. Η πίεση της ομάδας μας για να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ θα συνεχιστεί με πολύ γρήγορο ρυθμό και θα αποφέρει καρπούς. Έτσι, στο 82' ο Σαλπιγγίδης θα μπεί στην περιοχή από δεξιά και θα γυρίσει την κατάλληλη στιγμή εκεί που ο Κατσουράνης εξ επαφής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των σκουλικιών και θα κάνει εύκολα το 2-1 για την Τριφυλλάρα.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Δάρλας (6' Σπυρόπουλος λ.τρ., 72' Καραγκούνης, λ.τρ.), Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος (27' Βύντρα, λ.τρ.), Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο, Σισέ.

Υ.Γ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΗ κ' ΑΠΟΣΤΟΛΗ... ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.