Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Ατυχία...

Ο Παναθηναϊκός για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε ισόπαλος με την Βέρντερ στο ΟΑΚΑ με 2-2 και πήρε τον πρώτο του βαθμό στη διοργάνωση.
Το Tριφύλλι προσπάθησε αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη που θα του έδινε πολλές ελπίδες πρόκρισης και έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για το πρώτο γκολ που δέχτηκε καθώς ο Μερτεζάκερ έκανε κοντρόλ με το χέρι πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι πράσινοι με αυτό το γκολ ανέβασαν ρυθμό και γύρισαν το ματς με δύο γκολ κεφαλιές του Μάντζιου, μια σε κάθε ημίχρονο (36', 68'). Η άμυνα όμως πρόδωσε για άλλη μια φορά τον Παναθηναϊκό που δέχτηκε την ισοφάριση εφτά λεπτά πριν από το φινάλε με τον Αλμέιδα, ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή αμαρκάριστος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Τρομερή η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 65000 φίλοι του Παναθηναϊκού, με την χορογραφία να κλέβει την παράσταση. Διπλό μεσά στη Βρέμη ΠΑΟ ΟΛΕ ΟΛΕ

-------------------------------------

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Με 17.000 οπαδούς να δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και αν κάνουν ζέσταμα ενόψει Βέρντερ, ο Παναθηναϊκός μπήκε με το "δεξί" στη φετινή Ευρωλίγκα επικρατώντας με 78-51 της Ζαλγκίρις Κάουνας.
Οι "πράσινοι" εκτός από ένα πεντάλεπτο στη δεύτερη περίοδο δεν αντιμετώπισαν οποιοδήποτε πρόβλημα στο ματς απέναντι στη λιθουανική ομάδα που εκτός από τα δικά της προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει και την υπερπληθώρα λύσεων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.