Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2008

παοκ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, by CAMARO

Γειά χαρά κατ' αρχάς... Ισόπαλο 0-0 στην Τούμπα και τα γνωστά φερέφωνα σιώπησαν!Θα το έπαιρνε για πλάκα το ματσάκι ο Παναθηναικός λόγω χριστοδουλόπουλου, μελίσση, βγενόπουλου(και δεν ξέρω για τι άλλο) κατά τα άλλα...όπως πέρυσι στον όφη. Τι να (ξανα)πεί κανείς και πως να (ξανα)σχοληθεί! Μας έχουν βγάλει τον καρκίνο τόσα χρόνια, τα ίδια και τα ίδια ακούμε διαρκώς. Γαμώ την προπαγάνδα τους!!! Αυτό που έχει σημασία στο φινάλε είναι ότι πάντα αφορά αρνητικά τον Παναθηναικό και ποτέ τους ακατανόμαστους. Πάνω από τους οποίους υπάρχει ασπίδα προστασίας-ασφαλείας (ο κοβάσεβιτς έβριζε εν ψυχρώ τον προπονητή του δημοσίως και δεν ακούστηκε-γράφτηκε πουθενά) από όλα τα ΜΜΕ(κατ'εμέ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ). Κάτι πρέπει να γίνει από εκείνους που είναι υπεύθυνοι για την επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ! Εμείς όσο και να θέλουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, δυστυχώς! Τουλάχιστον να σκεφτόμαστε(όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟ), να κρίνουμε και προπαντός να μην αγοράζουμε-διαβάζουμε έντυπα, φυλλάδες κτλ που κατευθύνονται από τα γαμημένα ερυθρόλευκα συμφέροντα και επιδιώξεις!!! Αυτό αποτελεί απαίτηση-παράκληση...ο νοών(πρέπει να) νοείτω.
Από εκεί και πέρα, κρίμα για τους βαθμούς που χάσαμε από τον ανύπαρκτο(για μένα) παοκ!Αυτά τα ματς πρέπει να τα παίρνεις πρωτίστως για να δείχνεις ποιός είναι το αφεντικό και δευτερευόντως για το βαθμολογικό όφελος. Για να μην διανοούνται καν να σε αμφισβητούν αυτοί που βλακωδώς νομίζουν πως μπορούν να συγκριθούν με το ΜΕΓΕΘΟΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο και που περιστασιακά ίσως πιστεύουν ότι μπορούν να το προσεγγίσουν...
Κάποια φαινόμενα στα οποία έχω αναφερθεί στο κοντινό παρελθόν εξακολουθούν να εμφανίζονται και είναι πολύ ενοχλητικά. Είσαι στο 0-0, έχει μείνει ένα 20λεπτο για να πάρεις το ματς, που όντως ήταν πολύ σημαντικό για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων, και βάζεις τον...τζιόλη για να πετύχεις το στόχο σου. Ουδέν σχόλιο! Επίσης, σε αυτό το σημαντικό ματς θυμάσαι ύστερα από περίπου 2 μήνες ότι υπάρχει ο...μάντζιος στην ομάδα και τον καλείς να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Ουδέν σχόλιο! Ελπίζω να μην είναι κατευθυνόμενες από κάπου/κάποιον αυτές οι επιλογές. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν το έχουν αναλογιστεί ακόμη είναι η 4η σεζόν των προαναφερθέντων παικτών στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, όπου προπονούνται με τις κορυφαίες και πιο σύγχρονες μεθόδους και χωρίς να τους λείπει τίποτα, και εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως έχουν παρουσιάσει κάποια πρόοδο-βελτίωση στην εν γένει αγωνιστική τους συμπεριφορά. Ισως μάλιστα να έχουν κάνει και βήματα προς τα πίσω. Η παρατήρηση αυτή(για μένα γεγονός) με κάνει να πιστεύω, χωρίς φυσικά να μπορώ να το αποδείξω, ότι τα παλληκάρια μάλλον δεν δουλεύουν(στις προπονήσεις) όσο θα έπρεπε τόσο για το δικό τους καλό όσο και για του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας. Αλλωστε δεν θυμάμαι να έχουν προσφέρει κάτι άξιο αναφοράς τα 3 χρόνια που πέρασαν στο σύλλογο και νομίζω πως δηλώνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Αναλογιστείτε κι εσείς αυτά που γράφω...
Επειδή έχω πει και στα προηγούμενα κειμενά μου ότι αυτά που γράφω δεν διέπονται από εμπάθεια, αλλά από ενδιαφέρον και αγάπη για την ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ, να πω ότι πιστεύω πως ο λουκάς ο βύντρα έκανε μια πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση(πάντα σύμφωνα με τα δικά του στάνταρ) και ότι επιτέλους ο τεν κάτε δείχνει να αντιλαμβάνεται το λάθος που έκανε με το θέμα του τερματοφύλακα και επιτέλους έδωσε την ευκαιρία που αγωνιωδώς περίμενε(και περιμέναμε) ο τζόρβας, ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει και να είναι ο βασικός πορτιέρε(πορτιέρε είναι το σωστό σύμφωνα με την ιταλική γλώσσα και όχι πορτιέρο) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας!!! Στα χέρια και τα πόδια του είναι...εμείς να του ευχηθούμε τα καλύτερα!!! Εμείς πάντως πιστεύουμε 100% πως θα παίζει και θα τα δίνει όλα για την πολύ βαριά και ένδοξη φανέλα με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ.
Συνολικά οι παίκτες του ΠΑΟ προσπάθησαν και το έδειξαν μέσα στο γήπεδο, αλλά προφανώς δεν ήταν αρκετό. Για εμένα αρκετό θα είναι το Μάη να σας γράφω όπως κάνω τώρα, για το πρωτάθλημα που θα έχουμε κατακτήσει...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. Οπως έχω ξαναγράψει( και δεν θα σταματήσω ποτέ να το γράφω και να το λέω)...ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! Ολα τα άλλα που γράφουν και λένε όλοι, δημοσιοκάφροι ή απλοί οπαδοί και φίλαθλοι(μαζί με αρκετά από αυτά που σας γράφω και εγώ ο ίδιος), είναι απλά ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ...αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα...ΠΑΟ ΓΑΜΑ ΤΗ ΒΕΡΝΤΕΡ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ και...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ, ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ!!!

Υ.Γ. Καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε γενικά και συγκεκριμένα τι γράφουμε στο internet!!! ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ...ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ!!! Δεν μπαίνουν μόνο Παναθηναικοί στις Παναθηναικές ιστοσελίδες. Δεν πρέπει να μαθαίνουν αλλόθρησκοι πράγματα που αφορούν τους οπαδούς του Παναθηναικού και μόνο. Οπως συμβαίνει και στην καθημερινή μας ζωή κάποια πράγματα πρέπει να μένουν πάντα, αποκλειστικά και μόνο, μεταξύ αυτών που πρέπει. Τα προαναφερθέντα προς γνώση και συμμόρφωση, χωρίς να μπώ στη διαδικασία να εξετάσω/κρίνω/εκφέρω γνώμη για το περιεχόμενο των εκάστοτε προσωπικών απόψεων που κατά τα άλλα είναι σεβαστές, αρκεί να μην αναφέρονται δημοσίως σε πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα γενικώς και αορίστως, χωρίς τεκμηρίωση.