Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΘΡΗΝΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΕ ΜΕ ΜΠΕΟ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΙΚΕ!!!



από: www.greenwebfans.com
Απίστευτες καταγγελίες με ονοματεπώνυμο άκουσε ολόκληρη η Ελλάδα από τον Α. Κούγια. Καταγγελίες επίσημες με ονοματεπώνυμο που πλέον αν υπάρχει κράτος όχι μόνο ο Μαρινάκης και ο Μπέος πρέπει να πάνε φυλακή, αλλά και τα συνονόματα σωματεία από τον Πειραιά και τον Βόλο να πέσουν άμεσα κατηγορίες.

Επίσημα στοιχεία πως ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του Γαύρου, Βαγγέλης Μαρινάκης αποπειράθηκε να δωροδοκήσει μέσω του διαιτητή Δαλούκα τον Ιταλό διαιτητή του ευρωπαϊκού ντέρμπι, Μακάμπι – οσφπ.

Επίσημη και επώνυμη καταγγελία ότι ο κολλητός του Μαρινάκη, Α. Μπέος έκανε απόπειρα δωροδοκίας στον διαιτητή Δαλούκα για να σφυρίξει κατά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο παιχνίδι Άρης – ΠΑΟ.

Απίστευτη και επίσημη καταγγελία πως ο κολλητός και δεξί χέρι του Μαρινάκη, Μπέος, ορίζει τους διαιτητές της Σούπερ λίγκας, απειλεί διαιτητές και τις οικογένειες τους με αλλοδαπούς μπράβους, αν δε σφυρίξουν αυτά που θέλει αυτός και το σύστημα που υπηρετεί.

Επίσημη και επώνυμη καταγγελία πως ο κολλητός και υπάλληλος του Μαρινάκη Αχιλλέας Μπέος, στήνει παιχνίδια όλων των κατηγοριών για στοιχηματικούς λόγους.

Καταγγελίες ΣΟΚ, ότι το ποδόσφαιρο από το 1996 και μετα, από την εποχή Γκαγάτση Κόκκαλη έως και σήμερα, την εποχή Μαρινάκη – Μπέου, είναι σε χέρια εγκληματιών.

Επίσημη κατηγορία-καταγγελία πως ο ολυμπιακός Βόλου, άνοιξε τα πόδια στον γαύρο Πειραιά και στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια...

Ειλικρινά μετά από αυτές τις αποκαλύψεις από Κούγια, Θωμαϊδη κλπ, με επίσημα στοιχεία και επώνυμες καταγγελίες, πρέπει να δοθεί ένα τέλος και άμεσα. Το έχουμε ξαναπεί, το πρόβλημα δεν είναι αθλητικό, είναι κοινωνικό. Πλέον το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τα στησίματα που έχει φάει εδώ και χρόνια αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Τύποι σαν τον Μαρινάκη και τον Μπέο, στήνουν παιχνίδια, τρομοκρατούν διαιτητές και παράγοντες, κονομάνε χρήματα από το στοίχημα και ασελγούν πάνω στο κοινωνικό πτώμα μιας ολόκληρης χώρας.

Ο Πιλάβιος θα μιλήσει για όλα αυτά;

Ο Μπιτσαξής θα πει κάτι ή θα αρκεστεί σε μυστικές συναντήσεις με τα οργανωμένα πρόβατα του πόλντο, τον Κατμαρ, τον Κόκκαλη και τον Πάγκαλο για να λύσουν τα προβλήματα του γαύρου;

Κλείστε τους φυλακή και ρίχτε τους στη Γ’ Εθνική.- Είναι λαϊκή απαίτηση να ξεβρωμίσει ολόκληρη η κοινωνία από το σίχαμα του Πειραιά και τους ρουφιάνους νταβάδες του αθλητισμού.

Υγ1 Τελικά μάθαμε τι γνώριζαν οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ… Μπόχα Βρώμα και Δυσωδία το σωματείο του Πειραιά.

Υγ2 Τώρα καταλάβαμε τι εννοούσαν οι Μαρινάκης και Μπέος με τα «εγκλήματα κατά της Ελλάδας» και με τον Δαλούκα που είναι εχθρός του Έθνους…

Υγ3 ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!!