Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΣΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!




Κατανοώ ότι όταν κάποιος φοβάται,πολλές φορές χάνει τον αυτοέλεγχο και κραυγάζει άναρθρα!!! Ο φόβος ως γνωστόν είναι αρχέγονο συναίσθημα κι από οτι φαίνεται διακατείχε μεγάλη μερίδα των ερυθρόλευκων ανθρωποειδών στο κοκκαλισκάκη! Τι προκάλεσε αυτόν το φόβο; Μα τι άλλο, εκτός από τον Τζιμπρίλ Σισέ, τον καλύτερο σέντερ φορ που έχει παίξει ποτέ στα ελληνικά γήπεδα και (ίσως) τον μεγαλύτερο (συνδυάζοντας αγωνιστική αξία και ηγετική φυσιογνωμία-προσωπικότητα) ξένο παίχτη που έχει παίξει με την ένδοξη φανέλα του Τριφυλλιού, ο οποίος είχε σκοράρει εις διπλούν στο ματς του α΄γύρου!
Ετσι λοιπόν, τα ανθρωποειδή προέβησαν σε πόλεμο νεύρων εναντίον του, ισοπεδώνοντας κάθε ανθρώπινη αρχή και αξία (για φραγμούς ούτε συζήτηση), κάνοντας του αήθη ρατσιστική επίθεση επαναλαμβανομένως, προδίδοντας για ακόμη μια φορά το επίπεδο τους! Το άνωθι βίντεο-ντοκουμέντο αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη των παραπάνω και είναι στο χέρι όλων σας να το προωθήσετε (μαζί με την όποια έγγραφη διαμαρτυρία σας) όσο το δυνατόν περισσότερες φορές στις ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!!!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ-ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ!!!

ΥΓ1 ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ κοκκαλισκάκη!!!

ΥΓ2 ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ!!!