Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

πανιώνιος-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Σημαντική νίκη όσον αφορά την βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας πέτυχε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μέσα στη Νέα Σμύρνη επικρατώντας δίκαια και παλληκαρίσσια επί του πανιωνίου με 2-1. Τα γκολ του ΠΑΟ πέτυχαν ο Γκάμπριελ στο 22' με πολύ ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Γκούμας στο 84' με εξίσου ωραία κεφαλιά ύστερα από όμορφη εκτέλεση φάουλ από τον Γκάμπριελ ο οποίος ήταν ο καλύτερος παίχτης των πράσινων. Η νίκη είναι πολύ σημαντική και για το γεγονός ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κρατήθηκε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας λαμβάνοντας υπ'όψιν το ότι ακολουθεί το ντέρμπι με το γαύρο την επόμενη εβδομάδα(Κυριακή, μάλλον στις 19:00).
Από εκεί και πέρα οι παίχτες έπαιξαν με πάθος και αυτό επιτέλους φάνηκε έντονα στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικές είναι οι αντιδράσεις τόσο του πάγκου στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟ όσο και όλης της ομάδας στο τέλος του αγώνα. Η διαιτησία του ζωγράφου για ακόμη μια φορά αχαρακτήριστη, όπως και στα περισσότερα ματς φέτος, και επιτέλους αυτοί που είναι υπεύθυνοι πρέπει να αντιδράσουν δυναμικότατα και να λάβουν εκτάκτως μέτρα...πριν χαθεί το παιχνίδι!
Το αποψινό ματς ήταν ένα καλό δείγμα ότι μάλλον οι παίχτες κατάλαβαν κάποια πράγματα. Πιστεύουμε να μην ήταν πυροτέχνημα.Ευελπιστούμε σε ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια στους επόμενους αγώνες με πείσμα,πάθος και τσαμπουκά για την ένδοξη φανέλα με το τιμημένο τριφύλλι!!! ΜΑΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 - ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...