Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Πως κατάντησες έτσι...

Έδωσε συνέντευξη ο αντωνάκης και μίλησε για όλα, τώρα γιατί η συνέντευξη έγινε δύο μέρες πριν το derby και γιατί ο κηπουρός άρχισε να μιλάει για γεγονότα που έχουν πονέσει τον Παναθηναικό, και μάλιστα να τα καλύπτει κιόλας, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς.

Μάθαμε πως αυτά που έγιναν στη Ριζούπολη το 2003, δεν είναι ωραία γεγονότα αλλά έχουν γίνει πολλές φορές (δεν μας είπε που).

Μάθαμε επίσης πως στην ομάδα του Περαία , του φέρθηκαν φανταστικά, τον αγάπησαν και σταμάτησε την καριέρα του "γεμάτος" (η αρχή αυτής της σχέσης ξεκίνησε σε εκείνο το 3-4 που του άνοιξαν το κεφάλι, αλλά και πάλι γίνονται αυτά , είπε).

Μάθαμε επίσης πως θα έπρεπε να είχε φύγει από τον Παναθηναικό στην ηλικία των 22 και πως ήταν μεγάλο λάθος που έμεινε μέχρι το 2004 .

Διαβάσαμε για την μεγάλη ομάδα του Κυράστα που έφτασε κοντά στον τίτλο, αλλά χάθηκε επειδή οι ερυθρόγαυροι ήταν πιο δεμένη ομάδα.

Στο τέλος μάθαμε και για τον Μαρινάκη και πόσο τον ευγνωμονεί ο Εθνικός μας κηπουρός.



Ειλικρινά δεν θέλω να ασχολούμαι με τον γελοίο αυτό τυπάκο, αλλά το κάνω επειδή γνωρίζω πως η συνέντευξη που παραχώρησε έγινε απλά για να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα, κάτι που οι γαύροι κάνουν πάντα πριν από ένα derby. Ας πει λοιπόν κάποιος στον κηπουρό, και καλό θα είναι να το κάνει κάποτε ένας δημοσιογράφος αυτό ,πως:

Στη Ριζούπολη αυτά που έγιναν, ΔΕΝ έχουν ξαναγίνει σε ελληνικό γήπεδο και καλό θα είναι εφόσον έχει πληρωθεί αδρά για να τα ξεχάσει, να το κάνει. Αλλά να μην παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου. Ας σεβαστεί τουλάχιστον αυτούς που είχαν πληρώσει εισητήριο για να δουν εκείνο τον αγώνα, και η αστυνομία τους είχε 5 ώρες χωρίς νερό με 40 βαθμούς κελσίου. Οι περισσότεροι φώναζαν το όνομα του στο γήπεδο.

Στον Παναθηναικό χρωστάει την καριέρα του. Εκεί έγινε "μάγκας" έχοντας δάσκαλο τον Τάκη Οικονομόπουλο και τον Γιόζεφ Βάντσικ, αν είχε φύγει στα 22 το πολύ πολύ να είχε γυρίσει στο χωριό του ή έστω να είχε παίξει σε κανένα Αιγάλεω.

Για την ομάδα του Κυράστα, που φυσικά δεν πήρε τον τίτλο ενώ τον άξιζε, καλύτερα να μη την πιάνει καθόλου στο στόμα του. Δεν είναι άξιος να πιάνει στο στόμα του προσωπικότητες όπως ο αείμνηστος. Ούτε να μιλάει για παίκτες όπως ο Μπασινάς και ο Καραγκούνης. Ας Θυμηθεί τον Γιώργαρο στο Camp Nou να παίζει με κομμένο χιαστό και ας θυμηθεί επίσης τα «όλε» μπροστά στην 13 στην ξέφρενη πορεία του 2002. Ας φέρει στη μνήμη του εικόνες από το EURO 2004, εκεί που παρέα με τον Φύσσα, τον Μπασινά, τον Καραγκούνη, τον Γιούρκα, τον Παπαδόπουλο, τον Γκούμα, τον Χαλκιά (την ομάδα του Παναθηναικού δηλαδή) έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης.

Πόσα πήρες ρε κηπουρέ για να τα ξεχάσεις όλα αυτά? Τι σου έταξε ο βαγγέλας και τον αποθεώνεις?Πως καταδέχεσαι να κάθεσαι δίπλα στον Τσουκαλά αγόρι μου?Πως κατάντησες έτσι βρε αντωνάκη. Χειρότερος και από γαύρος έγινες και πίστεψε με δεν υπάρχει χαρακτηρισμός γι αυτό…