Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΠΙΝΟΚΙΟ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ








Καμία ζημιά στου Ζωγράφου
Ανέπαφο το κλαμπ Ζωγράφου, αφού η κιτρινόμαυρη επίθεση περιορίστηκε σε καταστροφές αυτοκινήτων και τζαμαριών. Κανένας πράσινος τραυματισμός.

Αφού πρώτα ξεκαθαρίσουμε πως κάθε μορφή επεισοδίων είναι καταδικαστέα από όλους και φυσικά και από εμάς και δεν υιοθετούμε την βία, θα πρέπει να βάλουμε σε τάξη κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δήθεν εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ στο κλαμπ του Ζωγράφου και τη δήθεν ολοκληρωτική καταστροφή του. Από το απόγευμα έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών για ολοκληρωτική καταστροφή του συγκεκριμένου συνδέσμου, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για φωτιά. Και μπορεί, επαναλαμβάνουμε, να είμαστε κάθετα αντίθετοι σε έκτροπα, ωστόσο δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πως πραγματικά ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν έχει πάθει την παραμικρή ζημιά. Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατευθύνθηκαν προς την περιοχή και το κλαμπ, το οποίο ήταν κλειστό μια και τα περισσότερα μέλη του ήταν στο κεντρικό στη Λεωφόρο. Επιτέθηκαν εναντίον σταθμευμένων αυτοκινήτων και τζαμαριών καταστημάτων, ενώ πέταξαν και από κάτω βόμβες μολότοφ προς τον σύνδεσμο, χωρίς ξαναλέμε να υποστεί την παραμικρή ζημιά. Δεν υπήρξε επίσης κανένας τραυματισμός φίλου του «τριφυλλιού», κάτι το οποίο αναφέρουμε γιατί από την πρώτη στιγμή που βγήκε η συγκεκριμένη είδηση στα ΜΜΕ, υπήρξε λογική ανησυχία, αλλά και μηνύματα από φίλους της ομάδας που τόνιζαν πως στον σύνδεσμο δεν έχει γίνει τίποτα από όσα γράφτηκαν.

Κανένα θέμα με τους οπαδούς στο κεντρικό
Όσον αφορά τους φίλους του Παναθηναϊκού που ήταν στο κεντρικό και τους οποίους είχε αποκλείσει η αστυνομία, για λόγους ασφαλείας. Λίγο πριν από τη λήξη του τελικού στο ΟΑΚΑ, τους άφησαν να φύγουν από τον σύνδεσμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

πηγή: www.leoforos.gr