Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ !!!


Κοντά στους φυλακισμένους ο Παναθηναϊκός


Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Παναθηναϊκός, αποστέλλοντας εμφανίσεις της ομάδας σε έγκλειστους στα σωφρονιστικά ιδρύματα Διαβατών και Νιγρίτας Σερρών.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο όχι μόνο γιατί έχει επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα εντός των αγωνιστικών χώρων, αλλά και γιατί επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικό του πρόσωπο. Μια τέτοια περίπτωση ήταν η αποστολή επίσημων εμφανίσεων της ομάδας σε έγκλειστους στα σωφρονιστικά ιδρύματα Διαβατών και Νιγρίτας Σερρών, κατόπιν σχετικής επιθυμίας των κρατούμενων, οι οποίοι τυγχάνει να είναι οπαδοί του Τριφυλλιού. Μάλιστα οι τελευταίοι ευχαρίστησαν την ΠΑΕ, την Green Team και τον επικεφαλής της, Βασίλη Παρθενόπουλο, για τη σχετική ενέργεια, με επιστολή που εξέδωσαν.

«Μέσα από αυτή μας την επιστολή νιώθουμε την υποχρέωση και την ανάγκη, όλοι εμείς οι κρατούμενοι οπαδοί του ΠΑΟ και μη, του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Διαβατών και Νιγρίτας Σερρών, να ευχαριστήσουμε δημόσια την GREEN TEAM και ιδιαίτερα τον κύριο Βασίλη Παρθενόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή του, στην επιθυμία μας για αποστολή από μέρους της GREEN TEAM με ποδοσφαιρικές μπάλες και φανέλες στους οπαδούς μας, που βρίσκονται κρατούμενοι στα εν λόγω Σωφρονιστικά Καταστήματα. Μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα της φυλακής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ο Παναθηναϊκός είναι η παρηγοριά μας, ο τρόπος ζωής μας.

Είδαμε ότι κάποιος νοιάζεται για εμάς και μας υπολογίζει. Δεν μας ξέχασαν… μας σκέφτονται και μας θυμούνται.

Ευχαριστούμε την Green Team μέσα από την καρδιά μας.

ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ ΜΑΣ
ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ- ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ»