Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Ο Παναθηναϊκός μας πήρε αυτό που ήθελε στο γκρατς. Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να δίνει πνοή με την είσοδό του στο ματς και τον Κώστα Κατσουράνη να βρίσκει δίχτυα για 5η φορά στα τελευταία έξι ματς, η Τριφυλλάρα μας νίκησε με 1-0 την στουρμ και θέλει ένα μόλις βαθμό για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση. Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια αξιόλογη φάση. Μόνο ο τραυματισμός του Κάρα στο 42' επισκίασε το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μας συνέχισε να είναι επιθετικός, όμως παρά τις απειλητικές του διαθέσεις, δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα καθώς Σαλπιγγίδης και Σισέ δεν... είχαν την τελική προσπάθεια.
Τελικά, αυτό που έλλειπε από την ομαδάρα μας, το έδωσε με την είσοδό του στο ματς, ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντίνος, λίγα λεπτά αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξε ταχύτατα την μπάλα με τον Σπυρόπουλο, σέντραρε από αριστερά προς τον αμαρκάριστο Κατσουράνη, που αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει το σκορ στο 70', σημειώνοντας το 80ο του γκολ σε συλλογικό επίπεδο. Στα υπόλοιπα λεπτά η Τριφυλλάρα έκανε λιγοστές φάσεις. Στο 87' ο γιάντσε θα σκοράρει για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ του θα μετρήσει σωστά ως οφσάιντ. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό διπλό. Πλέον η ομαδάρα μας χρειάζεται ένα μόλις βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν έτσι ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Γκάμπριελ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (41' Νίνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (67' Λέτο), Σισέ (90+2' Ρουκάβινα).