Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ

Oι ανύπαρκτοι, οι άφαντοι, οι πουθενάδες, οι λαγοί και οι ρουφιάνοι της πόλης μας, έσκασαν μύτη μέσα από τη νέα μόδα που λέγεται facebook. Ξέραμε, ξέρουμε και θα ξέρουμε ότι μια ζωή θα είναι τραγικοί σε ότι κάνουν. Αυτό έκαναν και τώρα για να μην μας διαψεύσουν, αφού για άλλη μια φορά με την μαλακία που έφτιαξαν, μας απέδειξαν πόσο για τον πούτσο είναι. Θα έχετε ακούσει την ιστορία που τις φάγανε από ομοϊδεάτες τους, στην Ιταλία, μιας και είχαν αντιγράψει στο σκατοφούτερ τους, το σήμα των young girls. Όχι μόνο δεν έβαλαν μυαλό αλλά μέσω αυτής της μαλακίας που έφτιαξαν τώρα, αντέγραψαν ένα άλλο σήμα συνδέσμου του gay.
Διαβάστε εδώ http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=2072310&id=63501805527 τι τους λέει μια γκόμενα.

Επειδή ξέρουμε ότι θα σβήσουν το σχόλιο για να μην γίνονται ρεζίλι και ρόμπα, σας μεταφέρουμε εδώ το σχόλιο, για να το δείτε και να γελάσετε με την ψυχή σας.

Ο/Η Anthi Athensclub έγραψε στις 4:44 μ.μ.
bgale to sima auto........tora omos. den xero pos allios na sto po,auto einai tis athinas edo k polla xronia. k kanonise ti tha kaneis.

Τα συμπεράσματα δικά σας. Εκτός απ' όλα αυτά που αναφέραμε στην αρχή, είναι και κλέφτες. Δεν πειράζει ρε...έχετε φτάσει στο πάτο, δεν πάει άλλο πιο κάτω. Όσα ψέματα και να πείτε...ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΡΕ....ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Υ.Γ. 1 ΤΟ ΜΕΣΟΛΟ, ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΡΑΣΙΝΟ....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ....ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΜΕΣ΄ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΑΜΑΜΕ....

Υ.Γ. 2 Για να έχετε μέλη, πρέπει πρώτα απ' όλα να έχετε σύνδεσμο. Σύνδεσμο δεν είχατε και δεν θα έχετε ΠΟΤΕ. Λέτε ότι ξεπεράσατε τα 1000 μέλη στο facebook;;; Μόνο Μεσολογγίτες δεν βρίσκεις εκεί μέσα. Αν είναι έτσι εμείς έχουμε μέλη ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, γιατί η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕΕΕΕ.

Υ.Γ. 3 Είστε και ανορθόγραφοι. Το Μεσολόγγι στα αγγλικά το έχετε γαμήσει. Μια το γράφετε Messologi (Μεσολότζι), μία Mesologi (Μεζολότζι). Το σωστό είναι MESSOLONGHI ρεεεεεε ζώα. Σταματήστε τις αντιγραφές.