Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ένας Παναθηναϊκός ΤΡΑΓΙΚΟΣ έχασε από τους παγκίτες του Πανσερραϊκού με 3-2 στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε και το Κύπελλο. Οι μπουγάτσες με τέρματα του Μπαϊκαρά (27’) και Τσεχ (70’ πεν και 75’) πήραν μία δίκαιη νίκη κόντρα σε δέκα πράσινες φανέλες.
Όχι δεν αποβλήθηκε κανένας παίκτης του Τριφυλλιού αλλά ο μόνος που έτρεχε και προσπαθούσε ήταν ο Χριστοδουλόπουλος που έβαλε και τα μοναδικά τέρματα των πρασίνων. Οι παίκτες του Τεν Κάτε χαράμισαν όπως συνηθίζουν σχεδόν ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και ξύπνησαν λίγο πριν το τέλος του όπου είχαν και δύο δοκάρια με τους Χριστοδουλόπουλο και Γκάμπριελ.

ΜΠΑΣΚΕΤ:
Ο Παναθηναϊκός λύγισε στην "Μπεογκράτσκα Αρένα" χάνοντας με 63-56 από την Παρτιζάν σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Οι πράσινοι ήταν σε όλο το παιχνίδι κοντά στο σκορ αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην πίεση των παικτών του Βουγιόσεβιτς.Το Τριφύλλι ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πήγε προηγούμενο στο ημίχρονο με τρεις πόντους, με 26-23. Στην τρίτη περίοδο ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τους Σέρβους να αποκτούν το προβάδισμα και να τελειώνουν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με έναν πόντο. Στην τελευταία περίοδο οι Σέρβοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι και έτσι πήραν μία διαφορά που έφτασε ακόμα και τους 13 πόντους. Κάπου εκεί οι πράσινοι ξύπνησαν μείωσαν τη διαφορά αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ολική επαναφορά. Ο Παναθηναϊκός πλέον πρέπει να κερδίσει το τελευταίο παιχνίδι του στο ΟΑΚΑ απέναντι στην αδιάφορη Μάλαγα για να σφραγίσει την πρώτη θέση του ομίλου.