Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

1-3:ΠΑΟ-πανθρακικός, ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΥΡΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ........ ΓΙΟΣ!!!

Με σχετικά μέτρια,αλλά συγχρόνως αποτελεσματική απόδοση και εν γένει εμφάνιση ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ επικράτησε εκτός έδρας του πανθρακικού στην Κομοτηνή με 1-3. Τα γκολ πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης(24'),Μάντζιος(62') και Ζιλμπέρτο(93'). Ο γηπεδούχος προηγήθηκε με τον πόνσε(5'). Φυσικά, για άλλη μια φορά, δεν έλειψε ο μη καταλογισμός πασιφανέστατου πέναλτι υπέρ του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ από τον κάκκο, όταν ο αμυντικός του πανθρακικού χαραλάμπους έκανε χέρι εντός περιοχής και ο διαιτητής είδε φάουλ...μαθημένα τα βουνά στα χιόνια!!! Το συγκεκριμένο φαινόμενο φέτος έχει καταντήσει μαλακία/αηδία και μας έχει κουράσει τόσο, ώστε δεν έχουμε κουράγιο να γράψουμε οτιδήποτε άλλο επ'αυτού στη συνέχεια. Οσον αφορά τον ΠΑΟ μας, συνεχίζουμε (για ποιό λόγο άραγε;) την κούρσα του ελληνικού πρωταθλήματος (ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ) με σκοπό αν είναι δυνατόν να κάνουμε την ανατροπή. Πάντως, πιστεύουμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να γίνει αυτή η ανατροπή. Αν θέλετε το λόγο-λόγους, διαβάστε το κείμενο της 22/12/2008 και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του! Ακόμη και η μπαρτσελόνα δεν θα τα έβγαζε πέρα στα μέρη μας/δύσκολα θα έβγαινε πρωταθλήτρια σ'αυτό το χωρίς αξιοκρατία και αξιοπρέπεια πρωτάθλημα που κάποιοι δεν λένε να σταματήσουν να ασελγούν στο κουφάρι του... ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Από εκεί και πέρα στο λυόμενο κοκκαλισκάκη είχαμε άλλη μια παράσταση ντροπής! Αφού άρχισε με τις βραβεύσεις (πλακέτες και λουλούδια,αγκαλιές και φιλιά με κυρ σάββα-κασναφέρη και λοιπούς της συνομωταξίας) στον πραγματικά άξιο γερμανογαυράκο για την ολόλαμπρη και αψεγάδιαστη καριέρα του στην διαιτησία περάσαμε στην επόμενη πράξη...όπου επόμενη πράξη φυσικά, μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος στον οποίο συμμετείχε ο οσφπ. ΟΥΣΤ ΡΕ... ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ (κύριοι...λέμε και καμιά μαλακία) !!!
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να περιγράψουμε όλα όσα έγιναν για άλλη μια φορά. Τον αγώνα τον έδειχνε η ΝΕΤ που είναι κανάλι εθνικής εμβέλειας και όλη η Ελλάδα είδε όλα όσα έγιναν...σίγουρα είδατε και όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο.
Το θέμα για εμάς είναι πως δεν βλέπουμε φως στο τούνελ και μάλλον θα πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Τώρα, το πότε και το πως θα πρέπει να το αποφασίσουν εκείνοι που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ξέρουν αυτοί ποιοί είναι...το έδειξαν στο πολύ πρόσφατο παρελθόν...όλοι οι υπόλοιποι σίγουρα θα ακολουθήσουν-με! Εκτός και αν φιλοτιμηθούν οι διοικούντες την παε και αποφασίσουν επιτέλους να κάνουν τις εξαγγελίες-λόγια τους, πράξη-εις και να προστατεύσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο (και οι υπόλοιπες παε θα πρέπει να επαναστατήσουν) από τον κόκκινο καρκίνο που του έχει φάει τα σωθικά και έχει καταργήσει/ακυρώσει κάθε έννοια ισονομίας και αξιοκρατίας! Βέβαια, κάθε επανάσταση είναι πολύ δύσκολο πράγμα και απαιτεί κόπο και θυσίες, αλλά χωρίς αυτά δεν κέρδισε κανείς ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΤΕ! Αυτά για τώρα και ως τότε...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ, ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ!!! ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!

Υ.Γ.1 Το πρωτάθλημα για μας πλέον πρέπει να είναι το CHAMPIONS LEAGUE και μόνο...το πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει! Μιλάμε και πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ...ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!!!

Υ.Γ.2 ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ-ΠΑΟ ΟΛΕ / ΜΑΛΑΚΑ ολυμπιακέ-τρισάθλιε και ελεεινέ!


MESSOLONGHI FAN CLUB GATE 13 SINCE 1997...ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΟ ΖΟΥΜΕ!!!