Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Εκεί ψηλά στα αστέρια ο ΠΑΟ και ο ΑΔΕΡΦΟΣ μας...

Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους μετά τη νίκη μας με 1-0 επί της Σπάρτα, αλλά χάσαμε έναν ακόμη αδερφό μας με άδικο τρόπο. Ο Δημήτρης Απέργης ήταν μέλος του συνδέσμου του Γκύζη και έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ακράτα, ενώ ερχόταν για να δει τον αγώνα του Αυτοκράτορα…
Έτσι και η Θύρα 13 στη μνήμη του κράτησε σήμερα ένα δεκάλεπτο σιγής και στη συνέχεια βροντοφώναξε «Μητσάρα σ’ αγαπάμε, ποτέ δε σε ξεχνάμε»! Επίσης δεν αναρτήθηκε κανένα πανό!
Ο σύνδεσμος μας θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήριά, στην οικογένειά του, στους δικούς του ανθρώπους και στο σύνδεσμό του.
Άξιο αναφοράς είναι και οι δηλώσεις του Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: "Μπορεί να είναι μια χαρούμενη ημέρα για την ομάδα, αλλά δεν είναι για όλους. Η νίκη δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο. Η σκέψη μας είναι στον φίλαθλο που ξεκίνησε να έρθει στο γήπεδο αλλά έχασε τη ζωή του".


Όσο για το παιχνίδι το ένα και μοναδικό γκολ που μας έδωσε τη νίκη το σημείωσε ο Ροντρίγκο Σόουζα στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά.
Η κλήρωση των ομίλων είναι μεθαύριο Πέμπτη 28 Αυγούστου.



KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ...ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ